10 MUST HAVE trouwjurken foto’s

Post date:

Author:

Die ene dag dat je die prachtige trouwjurk mag dragen wil je er natuurlijk ook zeker van zijn dat hij veel en mooi overkomt op jullie trouwfoto’s. Dit is de enige garantie die je hebt om jezelf nog elke dag in jouw jurk te zien stralen. Er zijn een aantal MUST HAVE foto’s die jullie fotograaf zeker van de jurk moet maken. Natuurlijk te beginnen met de foto waarbij de jurk klaar hangt om door jou gedragen te worden. Hang hem aan de kast, voor het raam zodat het licht er mooi doorheen schijnt. Ik heb het ook vaak gezien in een trapgat dat is ook mooi. Ook een combinatie van jouw jurk met de jurken van de bruidsmeisjes zorgt voor een hele gave foto. (source picture)

trouwfoto's

Een andere foto om zeker niet te vergeten is de foto waarin de fotograaf de details van de jurk vastlegt. Wat maakt de jurk nou juist zo bijzonder? Zorg dat juist deze elementen in een close-up worden geschoten. (source picture)

trouwfoto's

Jullie eerste dans met de jurk als focus point mag natuurlijk ook niet missen bij deze jurken kiekjes. Deze foto is genomen vanuit een ongewone hoek, waardoor de aandacht nog meer naar de jurk toe getrokken wordt. (source picture)

trouwfoto's

Een andere foto die je niet mag missen is die van de voorbereidingen samen met je moeder en misschien je zus of beste vriendinnen. De laatste momenten als single woman waarbij jouw jurk helemaal perfect wordt aangetrokken voor de ceremonie. (source picture)

trouwfoto'sNiet alleen de overzicht foto waarbij jij je gereed maakt voor de ceremonie, maar ook de details hiervan maken prachtige foto’s ter herinnering aan de prachtige jurk. Deze zwart-wit foto is geweldig, maar ook een foto van het sluiten van de rijgsluiting kan erg mooi zijn. (source picture)

trouwfoto's

De aankomst in dé jurk is een geweldig moment voor jullie gasten. Zeker als je een jurk hebt met een volle rok zoals deze bruid dan zorgt dat voor prachtige trouwfoto’s. (source picture)

trouwfoto's

Humor moet zeker ook aanwezig zijn op jullie trouwdag. Wat dacht je van deze foto waarbij je de jurk in de vorm van een hartje uitspreid om jullie heen? (source picture)

trouwfoto's

Een mooie foto waarbij hij jou optilt en eventueel ronddraait is ook heel gaaf voor jullie trouwalbum. (source picture)

trouwfoto's

Heb jij een jurk met een bijzondere rug? Vergeet dan niet om deze ook te laten fotografen. Neem deze prachtige foto, waarbij alles in het teken van haar rug staat. Geweldig zo met het licht op de achtergrond! (source picture)

trouwfoto's

Als laatste mag je natuurlijk niet de geweldige lange sleep vergeten! Heb jij veel details op je sleep zoals deze bruid, leg hem dan mooi uit voor de camera. Ook op een trap of een andere verhoging komt de sleep vaak heel mooi over. (source picture)

trouwfoto's

STAY CONNECTED

5,999FansLike
961VolgersVolg
6,151VolgersVolg
209VolgersVolg

INSTAGRAM

17 bruidskapsels met haaraccessoires voor de bride to be

Bruidskapsels zijn er in ontelbaar verschillende stijlen. Elke bruid heeft ander haar en ook nog eens haar eigen stijl. Om je look...

Bruidsmode trend: Unieke statement armbanden

De stylng van je trouwjurk is een verhaal apart. De juiste accessoires kunnen je bruidslook compleet transformeren. Aankomend seizoen is één van...

Alles wat je moet weten als volslanke bruid

Het grote probleem met de volslanke bruid is dat dit voor veel bruidsmodebedrijven één groep is, terwijl de volslanke bruiden net zo...