Bezoekje aan de Love and Marriage Beurs

885
love en marriage beurs

Gisteren was het weer beurs tijd in Rotterdam. Met de Love and Marriage beurs is mijn eigen stad kon ik het niet laten om een bezoekje te brengen aan Ahoy. Ik moet eerlijk zijn, het is niet helemaal mijn ding. Ik ben altijd op zoek naar vernieuwende ideetjes met name in vintage en bohemian stijl, dat zie je niet veel op de Love and Marriage beurs. Maar de bruidsmode show is altijd de moeite waard. De Honeymoon shop, de Bruidshoek en Weddings lieten zien wat ze in huis hadden en dat is natuurlijk genieten voor oriënterende bruiden.

Ik heb van alle drie de shows genoten, maar je kan zien dat de Honeymoon shop veel ervaring heeft in het opzetten van een goede show. Ik weet dit want ik heb er ooit zelf gewerkt. De keus van hun collectie sluit goed aan bij de doelgroep van de beurs en de camera’s vlogen dan ook de lucht in toen de show van de Honeymoon shop begon.

Persoonlijk heb ik ook genoten van de show van de Bruidshoek. Ze nemen net iets meer risico met het tonen van leuke korte jurkjes, vintage stijl jurken en ik zag zelfs een leuk broekpak voorbij komen.

Al met al is de beurs de moeite waard om je lekker een beetje te oriënteren. De laatste Love & Marriage beurs van dit seizoen is in Utrecht op 7 en 8 maart.

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs

Love and Marriage beurs