De Asos trouwjurken collectie maakt trouwen goedkoper!

1076
trouwjurken collectie asos

Asos trouwjurken collectieGeweldig nieuws voor de bruid met een kleiner budget, de online modeketen Asos komt met een betaalbare trouwjurken collectie. Een complete look inclusief accessoires kost je niet meer dan zo’n €500! Je moet wel een voorliefde hebben voor een vintage of bohemien stijl.

De Asos collectie haalt haar inspiratie uit de jaren dertig tot en met zeventig, met onder andere fifties stijl petticoat jurken, slank gesneden jaren dertig stijl japonnen, Hippe kanten mini jurkjes, maar ook een met glitters bedekte crop top op een gladde uitlopende rok en een jaren zeventig stijl jumpsuit met vleermuis mouwen.

Ik kan net als jullie de collectie alleen maar op foto’s bekijken dus naar de kwaliteit van de stoffen kunnen we nu alleen nog maar raden, maar volgens Vogue is de prijs kwaliteit verhouding prima in orde.

Nog even wachten, maar eind maart is deze collectie hier online verkrijgbaar!

trouwjurken collectie asostrouwjurken collectie asos

trouwjurken collectie asostrouwjurken collectie asostrouwjurken collectie asostrouwjurken collectie asostrouwjurken collectie asos trouwjurken collectie asos

ASOS-81-Vogue-13Nov15_b_592x888   trouwjurk Asos trouwjurk Asos

asos trouwjurken collectietrouwjurken collectie asosASOS-79-Vogue-13Nov15_b_592x888trouwjurken collectie asostrouwjurken collectie asos