De mooiste bruidsaccessoires van Etsy

Post date:

Author:

Category:

Etsy is absoluut mijn favoriete plek om unieke bruidsaccessoires te vinden. Ik kan uren zoet zijn met gewoon een beetje ronddwalen in alle mooie online winkeltjes die prachtige handgemaakte accessoires verkopen. Sommige dames maken zelfs hele trouwjurken en echt van luxe stoffen. Toch zou ik dat eng vinden ik ben iemand die iets graag aanpast voor ik het koop. Ik heb altijd grote bewondering voor mensen die een jurk laten maken, maar mij niet gezien! Ik heb voor jullie een aantal prachtige accessoires uitgezocht, maar er was zoveel om van te kiezen dat ik zeker weet dat ook jullie uren zoet zullen zijn.

etsy 2

 

Link naar: kouseband, korte gezichtssluier, haarcorsage

etsy 3

Link naar: Sluier, haarband en haarketting

etsy 1

Link naar: voetensieraad, pauw tasje, riem, sticker, tasje met swarowski, haarband

STAY CONNECTED

5,983FansLike
1,216VolgersVolg
6,272VolgersVolg
211VolgersVolg

INSTAGRAM

De 20 mooiste trouwjurken van 2019

2019 is onderweg en Instagram en Pinterest staan vol met prachtige trouwjurken. Voor mijn Instagram account ben ik altijd op zoek naar...

All about pink | Alles over roze trouwaccessoires

Zelfs de meeste stoere vrouwen onder ons zijn in hun leven wel eens door een rose fase gegaan. Ik beken dat ik...

Styling tips voor je trouwjurk

Je bruidsjurk op zichzelf is pas het begin van je look. Om je bruidslook op jullie trouwdag echt uniek te maken hebben...