De mooiste bruidsaccessoires van Etsy

1117

Etsy is absoluut mijn favoriete plek om unieke bruidsaccessoires te vinden. Ik kan uren zoet zijn met gewoon een beetje ronddwalen in alle mooie online winkeltjes die prachtige handgemaakte accessoires verkopen. Sommige dames maken zelfs hele trouwjurken en echt van luxe stoffen. Toch zou ik dat eng vinden ik ben iemand die iets graag aanpast voor ik het koop. Ik heb altijd grote bewondering voor mensen die een jurk laten maken, maar mij niet gezien! Ik heb voor jullie een aantal prachtige accessoires uitgezocht, maar er was zoveel om van te kiezen dat ik zeker weet dat ook jullie uren zoet zullen zijn.

etsy 2

 

Link naar: kouseband, korte gezichtssluier, haarcorsage

etsy 3

Link naar: Sluier, haarband en haarketting

etsy 1

Link naar: voetensieraad, pauw tasje, riem, sticker, tasje met swarowski, haarband