De mooiste witte bikini’s voor jullie Honeymoon!

Post date:

Author:

Ik ben net zoals vele als jullie terug van een heerlijke vakantie. Ik ben naast bruidsmode freak ook nog eens een absolute bikini freak. Ik heb minimaal 25 paar in mijn kast liggen. Ik weet wat je wil zeggen, maar ik heb een excuus…ik woon vier maanden per jaar in de Braziliaanse zon! Liggend in deze zon kreeg ik het idee voor deze post: Witte bikini’s die je op je Honeymoon kan dragen.

Natuurlijk is het mogelijk om elke bikini te dragen op jullie huwelijksreis, maar als kersverse “vrouw van”, mag je nog best even genieten van het bruid zijn en daarom heb ik de mooiste witte bikini’s en badpakken geselecteerd voor jullie trip. Sexy, sophisticated, bohemien en surfie, ze zitten er allemaal tussen. Met deze bikini’s verander jij van een bruid in een beach babe!

witte bikini'sBikini van Acacia Swimwear

arjx203059_bandeaucheekyscooterset,w_wbs0_frt1Bikini van Roxyarjx203077_fluttertopbasegirlset,w_wbs0_frt1Bikini van Roxy

witie bikniBikini van Asos

witte bikini'sBikini van Net-A-Porter

witte bikiniBikini van Wildfox Swim

witte bikini'sBadpak van Marysia

witte bikiniBadpak van Lisa Maree

witte bikiniBikini van Mikoh

witte bikini'sBikini van Boys + Arrows

wit badpakBadpak van Koveywit badpakBadpak van Mikoh

witte bikiniBikini van Topshop

witte bikiniBikini She Made Me

witte bikiniBikini van Triangle

 

STAY CONNECTED

5,982FansLike
1,216VolgersVolg
6,270VolgersVolg
210VolgersVolg

INSTAGRAM

De 20 mooiste trouwjurken van 2019

2019 is onderweg en Instagram en Pinterest staan vol met prachtige trouwjurken. Voor mijn Instagram account ben ik altijd op zoek naar...

All about pink | Alles over roze trouwaccessoires

Zelfs de meeste stoere vrouwen onder ons zijn in hun leven wel eens door een rose fase gegaan. Ik beken dat ik...

Styling tips voor je trouwjurk

Je bruidsjurk op zichzelf is pas het begin van je look. Om je bruidslook op jullie trouwdag echt uniek te maken hebben...