Dit zijn de mooiste fishtail trouwjurken van het moment

2542
fishtail trouwjurken

Voordat ik ooit in de bruidsmode werkte wist ik altijd zeker dat als ik ooit ging trouwen dat dit dan in een fishtail jurk moest zijn. Natuurlijk toen het eindelijk zover was, was juist ik die bruid die iets heel anders koos dan ik eigenlijk voor ogen had. Totdat je echt jurken aan het passen bent is het erg moeilijk om te zeggen wat je nou eigenlijk het beste staat.

Wel heb ik nog steeds een passie voor fishtail en fit & flare jurken (fit & flare begint onderaan de heup al uit te waaieren, waar de fishtail bij de knie pas wijder wordt). Met het juiste figuur zijn ze zo mooi. Veel bruiden denken, “daar moet ik super slank voor zijn”. Juist niet! Je moet juist mooie billen hebben en een beetje heupen, dan staat dit model het mooiste. Heb je een buikje, draag dan een torselet, want deze jurk legt helaas wel het accent op deze plek.

De mooiste fishtail en fit & flare jurken van het moment heb ik voor jullie gespot. Ik ben benieuwd: welke vinden jullie het mooiste?

fishtail trouwjurkTrouwjurk van Wattersfishtail trouwjurkTrouwjurk van Sottero and Midgleyfishtail trouwjurkTrouwjurk van Pronoviasfishtail trouwjurkTrouwjurk van Pronoviasfishtail trouwjurkTrouwjurk van Tarik Edizfishtail trouwjurkTrouwjurk van Lazarofishtail trouwjurkTrouwjurk van Justin Alexanderfishtail trouwjurkTrouwjurk van Justin Alexanderfishtail trouwjurkTrouwjurk van Enzoanifishtail trouwjurkTrouwjurk van Enzoanifishtail trouwjurkTrouwjurk van Cymbelinefishtail trouwjurkTrouwjurk van Inbal Drorfishtail trouwjurkTrouwjurk van Hailey Paigefishtail trouwjurkTrouwjurk van Stella Yorkfishtail trouwjurkTrouwjurk van Blushfishtail trouwjurkTrouwjurk van Cosmobella

fishtail trouwjurk Stella YorkTrouwjurk van Stella Yorkfishtail trouwjurk volslanke bruidTrouwjurk van Juliettafishtail trouwjurk Mori LeeTrouwjurk van Mori Lee by Madeline Gardnerfishtail trouwjurkTrouwjurk van Mori Lee by Madeline Gardnerfishtail trouwjurk Maggie SotteroTrouwjurk van Maggie Sotterofishtail trouwjurk Maggie SotteroTrouwjurk van Maggie Sottero