De mooiste gekleurde trouwjurken voor 2019

367
ge

Het lijkt soms alsof het steeds moeilijker is om een gekleurde trouwjurk te vinden. Waar je vijf jaar geleden vooral veel bordeaux en zwart zag, zijn de popualire kleuren nu grijs, blush en goud. Gelukkig zijn er nog steeds ontwerpers die zich wel wagen aan gekleurde trouwjurken.

In de collectie van Le Papillon by Modeca zie je twee fantastische grijze jurken met bloemenappliqué, in de Atelier Pronovias collectie vond ik twee spectaculaire jurken, waarvan één bijna geheel doorzichtig is, maar op de juiste plekken bewerkt is met bloemen. Ook een aantal minder bekende merken zoals Jurgita bridal, Emily Riggs en Rara Avis maken unieke gekleurde bruidsjurken.

Wanneer je op zoek gaat naar een gekleurde trouwjurk moet je er rekening mee houden dat je waarschijnlijk meerdere winkels zult moeten bezoeken. Veel winkels hebben maar een kleine selectie en dus om er genoeg te passen zal je moeten reizen. Een alternatief is om op Etsy te kijken. Hier vind je mooie merken die gekleurde trouwjurken voor je maken helemaal op maat. Handig is dat je deze ook nog vaak tegen een kleine vergoeding kunt aanpassen naar je eigen stijl.

Je kunt ook kiezen voor een atelier zoals Victor’s Wedding Design om een jurk voor jou in kleur te maken. Omdat ze de jurk voor jou zelf in het atelier maken kunnen ze ook flexibeler zijn met het gebruik van kleur. Een gekleurde trouwjurk is niet de makkelijkste keus, maar zoals je hieronder kunt zien staat het wel helemaal super!

Trouwjurk van Le Papillon by Modeca

Trouwjurk van Le Papillon by Modeca

Trouwjurk van Sottero and Midgley

Trouwjurk van Demetrios

Trouwjurk van Demetrios

Trouwjurk van Demetrios

Trouwjurk van Jesus Peiro

Trouwjurk van Emily Riggs

Trouwjurk van Rosa Clara

Trouwjurk van Sweetheart

Trouwjurk van Emily Riggs

Trouwjurk van Atelier Pronovias

Trouwjurk van Atelier Pronovias

Trouwjurk van Hayley Page

Trouwjurk van Victor’s Wedding Design

Trouwjurk van House of Mooshki

Trouwjurk van Lazaro

Trouwjurk van Paolo Sebastian

Trouwjurk van Paolo Sebastian

Trouwjurk van Rara Avis

Trouwjurk van Rara Avis

Trouwjurk van Jurgita Bridal

Trouwjurk van Jolies

Trouwjurk van Colet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here