GuinessBook ’s WERELDS LANGSTE BRUIDSBOEKET

756
bruidsboeket

bruidsboeket

Sarah Dikker, Hollands beste Bloemstylist (SBS6) en eigenaar van Moods by Sarah en de Love & Marriage Beurs hebben hun handen in één geslagen om het record van ’s werelds grootste bruidsboeket in het Guiness Book of Records te vestigen.
Het vorige record staat op naam van Freezy Flor uit België en stamt uit 2010. Het boeket was 67,25 meter. In het weekend van 7 & 8 maart zal in de Jaarbeurs Utrecht het record worden verbroken met een boeket van 100 meter lang.
Met haar titel wil Sarah Dikker iedereen laten kennismaken met de diversiteit van bloemen. Met de energie en positiviteit die bloemen brengen en de ontelbare mogelijkheden die bloemen hebben zeker ook op je bruiloft.
Naast het record wat op de Love & Marriage Beurs zal worden gecreëerd zal er daarom ook volop inspiratie en informatie over de bloemen te vinden zijn. Samen met Flora Holland heeft Sarah Dikker de noviteiten onder de bloemen uitgekozen voor het record en is haar 100m2 grote plein een waar bloemenfeest.
Zondagmiddag 8 maart om 16.30 uur zal het boeket van 100 meter worden gepresenteerd op de catwalk van de Nationale WeddingShow welke tegelijk plaatsvindt tijdens de Love & Marriage Beurs. Wil jij erbij zijn boek dan nu je kaarten.