In White bezoekt de Love & Marriage beurs

613

Gisteren was ik bij de Love & Marriage beurs in Utrecht. Eigenlijk zou ik natuurlijk moeten komen voor het geheel, maar om heel eerlijk te zijn is de show voor mij toch het allerleukste. Tijdens de Nationale Wedding Show kwamen de jurken van de Bruidshoek, Weddings en de Honeymoon shop voorbij. Alle drie de shows waren super leuk en lieten de verschillende karakters van deze winkels zien. Het wordt me steeds duidelijker dat ook in Nederland de keuze in bruidsmode steeds veelzijdiger wordt. De Honeymoon shop die vroeger redelijk klassiek was liet nu ook leuke pittige korte jurken zien en met de collectie van Cymbeline kan je natuurlijk volop genieten van de show van de Bruidshoek. Weddings sloot de show af met een geweldige glitter jurk van Hervé Marriages. Als ik één tip mag geven aan de organisatie is dat er een full size model in de show moet komen. Bruiden komen in alle vormen en maten en het zou leuk zijn als dit ook zichtbaar was in de show. Verder heb ik weer super genoten!

 love en marriage 1 love en marriage 2