Inspiratie voor een Vintage Bruiloft

Post date:

Author:

Op mijn 18e begon mij passie voor vintage kleding. Ik struinde marktjes af op zoek naar jaren 50 jurken en accessoires. Toen ik 26 was heb ik zelfs vijf jaar lang mijn brood verdient met een vintage webshop. Het gevoel van het vinden van een uniek item was zo fantastisch dat ik nog steeds vlinders in mijn buik krijg als ik eraan terug denk. Het is door dit blog wel duidelijk dat ik ook gek ben van bruidsmode.

Het leukste voor mij persoonlijk is dat je nu steeds meer vintage invloeden ziet zelfs in de commerciële bruidsmode. Je kan wel zeggen dat twee van mijn passies na al die jaren zijn samengekomen. Ik heb het gevoel dat bruidsparen het nostalgische element van vintage steeds meer beginnen te omarmen. Het is natuurlijk ook super romantisch.

Misschien herken jij jezelf in dit verhaal, dan is dit artikel perfect voor jou. Ik heb mijn best gedaan om unieke vintage geïnspireerde elementen voor jullie trouwdag te vinden. Ik snap dat niet iedereen zich op zijn gemak voelt in een vintage jurk, maar inspiratie uit de oude doos kan jullie bruiloft net dat unieke tintje geven waar jullie naar op zoek zijn. Je kan beginnen met ‘”something old & something borrowed”. Misschien heeft je oma nog een mooi sieraad liggen wat je kan lenen.

accessoires bloemen cupcakes decoratie groom haar schoenen styling taarten 2 taarten

STAY CONNECTED

5,979FansLike
952VolgersVolg
6,047VolgersVolg
208VolgersVolg

INSTAGRAM

18 kanten trouwjurken met unieke patronen

Kanten trouwjurken zijn al tijden razend populair onder bruiden. Ook al zijn er zeker bruiden die allergisch zijn voor kant omdat ze...

Hoe kies je bruidsaccessoires bij je korte trouwjurk?

Natuurlijk wil jij je korte trouwjurk ook compleet maken met de juiste accessoires. Maar hoe kies je de juiste bruidsaccessoires bij je...

De Hair vine is de must have bruidsaccessoire

De hair vine is reuze populair op het moment. Niet alleen bij een bohemian bruidsstijl staat deze haaraccessoire heel mooi, maar ook...