Kim Kardashian inspiratie voor je trouwjurk

1770
kim kardashian wedding dress

Het is dan eindelijke zover. Kim en Kanye zijn getrouwd. Persoonlijk ben ik blij dat het voorbij, is dan is misschien het nieuws op mij Grazia app. iets meer divers. Zoals vele met mij was ik redelijk verbaasd over de keuze van haar jurk. Ik had wel verwacht dat je haar vormen goed zou kunnen zien, maar ik had niet verwacht dat het zo traditioneel zou zijn. Het is een look die ik zelf heel mooi vind. Lekker vleugje Spaanse stijl met het prachtige kant en die mouwen die zijn helemaal super mooi. Gelijk even mijn archief ingedoken voor wat look-a-like inspiratie op betaalbaar niveau want deze look is de moeite waard om gerecreëerd te worden.

6716af55b68e4984726c017df9ea9f40foto via Instagram

kim kardashian wedding dressJurk Maggie Sottero

kim kardashian wedding dressJurk Maggie Sottero

kim kardashian wedding dressJurk Ronald Joyce

kim kardashian wedding dressJurk Sottero & Midgley

kim kardashian wedding dressJurk Pronovias

kim kardashian wedding dressJurk Pronovias

kim kardashian wedding dressJurk Rosa Clara