Ladybird trends voor 2015

1349

Elk jaar kijk ik uit naar de lancering van een aantal collecties. De Ladybird collectie is een van die collecties. Uiteraard is het leuk om te zien dat een Nederlands merk een collectie op Internationaal niveau neerzet, maar het leuke aan de Ladybird collectie is dat ze super divers en betaalbaar is. Kort, lang, klassiek, hip en kleur, al deze stijlen zitten in deze collectie.

Wat opvalt voor dit seizoen zijn de prachtige ruggen ontwerpen. Dat bruiden er zowel van achteren als van voren super elegant uit willen zien, is begrepen door dit team van ontwerpers. De ruggen zijn diep uitgesneden of opengewerkt met tule en kant. Natuurlijk zijn er verschillende opties met het gekleurde kant, het parade paardje van de collectie. Alle jurken met gekleurd kant zijn in verschillende kleuren te bestellen. Super gaaf voor een kleurthema.

Met de vintage collectie speelt Ladybird in op de bruid die een vintage look zoekt voor haar trouwdag. Wil jij een speelse korte jurk voor een strand of bruiloft in de tuin? Voor jou zijn er diverse opties zoals een korte strapless jurk van kant of een jurk die kort is van voren, maar met een lange sleep van achteren.

De jurken van Ladybird zijn allemaal in grote maten te bestellen, maar heb jij een plusmaat en wil je de jurk passen in je eigen maat, ga dan naar de plus size collectie. Deze heeft de kwaliteit en de pasvorm van een Ladybird japon, alleen dan in grotere maten. Kortom deze collectie heeft een trouwjurk voor bijna elke bruid.

Bekijk de hele collectie op de Ladybird website

Klassiek met lange mouwen

IMG_4677

Prachtige bewerkte ruggen

IMG_4689

Klassieke kanten jurken

IMG_4692

Vintage stijl jurken

IMG_4686

Hip & Kort

IMG_4676

Klassieke prinses

 IMG_4675

Gekleurd kant

IMG_4685