Mijn 10 favoriete Pinterest boards voor bruiden

Post date:

Author:

pinterest favouritesIedereen weet het nu bijna wel…Pinterest is the place to be voor bruiden die hun huwelijk voorbereiden. Tips voor je look, het decor, foto ideetjes en zelfs je trouwtaart kun je terugvinden op Pinterest. Het is de perfecte tool om deze ideetjes allemaal bij elkaar op te slaan op één plek.

Ik ben zelf dagelijks te vinden op Pinterest. Ik creëer nieuwe boards voor elke nieuwe trend die ik tegenkom. Het is een heerlijke inspirerende plek voor mij als blogger om ideetjes op te doen voor nieuwe artikelen en op de hoogte te blijven de de nieuwste bruidsmode trends. Ik heb een aantal favoriete Pinners en boards die ik graag volg. Ik heb voor jullie een overzicht gemaakt van mijn favoriete boards:

Board “Photo of the week” van Bridal Guide

Board “Wedding Invites and Paper” van Wedding Chicks

Board “Hairstyles” van Style me Pretty

Board “Bohemian Wedding” van BHLDN

Board “Rock ‘N Roll Bride” van Kat Williams

Board “Must have photo wedding ideas with your groom” van Modwedding

Board “Wedding Reception Décor” van 100 Layer cake

Board “Fab DIY projects” van One Fabe Day

Board “Wedding Celebrations” van Martha Stewart Weddings :

Board “Bouquets” van Colin Cowie Weddings:  Last but not least my own

Het favoriete board van mijn eigen Pinterest is “Amazing Details”. Ik ben gek op details van trouwjurken. De details zijn wat een trouwjurk bijzonder maken. Bekijk mijn board hier “Amazing Details”.

Lees ook “De beste Pinterest sites voor bruiden

STAY CONNECTED

5,982FansLike
1,216VolgersVolg
6,270VolgersVolg
210VolgersVolg

INSTAGRAM

De 20 mooiste trouwjurken van 2019

2019 is onderweg en Instagram en Pinterest staan vol met prachtige trouwjurken. Voor mijn Instagram account ben ik altijd op zoek naar...

All about pink | Alles over roze trouwaccessoires

Zelfs de meeste stoere vrouwen onder ons zijn in hun leven wel eens door een rose fase gegaan. Ik beken dat ik...

Styling tips voor je trouwjurk

Je bruidsjurk op zichzelf is pas het begin van je look. Om je bruidslook op jullie trouwdag echt uniek te maken hebben...