Prachtig pastelkleurige bruidsboeketten

Post date:

Author:

Category:

Ik heb het al een tijdje niet meer over bruidsboeketten gehad. Jammer eigenlijk, zeker nu dat het zulk mooi weer is en alles zo mooi in de bloei staat. Voor wat betreft bruidsboeketten heb ik eigenlijk geen persoonlijke voorkeur. Het is maar net wat past bij je stijl, de locatie en natuurlijk de jurk. Pastelkleuren zijn populair voor bruiloften, ik denk vanwege de zachte uitstraling, wat alles net even extra romantisch maakt. Omdat ik vandaag ook in een romantische bui ben heb ik ervoor gekozen om voor jullie de mooiste inspiratie bij elkaar te vinden voor pastelkleurige bruidsboeketten. Zachtroze, lichtgeel, lila, lichtblauw en zalm zijn de basiskleuren voor deze prachtige boeketten. Ik heb er 25 gevonden en ik hoop dat jullie er weer van gaan genieten!

pastelkleurige bruidsboeketenbron Style me Pretty

pastelkleuren voor je bruiloftbron ModWedding

roze trouwboeketbron Southern Weddings

pastelkleurige bloemen voor je bruiloftbron Fleur le Cordeur

pastelkleurige bloemen voor je bruiloftbron Fleur le Cordeur

trouwboeketbron The Asay’s

bruidsboeketbron Bridal Musings

e78c6066f8cc592fc4b9bf6b3d83ebdbbron Burnetts boards

roze bruidsboeketbron L. Hewitt Photography

bruidsboeketten inspiratiebron Wedding Chicks

roze bruidsboeket inspiratiebron Style me Pretty

pastel bruiloft inspiratiebron The Knot

wedding bouquet inspirationbron 100 Layer Cake

trouwboeketten inspiratiebron Belle the Magazine

STAY CONNECTED

5,982FansLike
1,216VolgersVolg
6,270VolgersVolg
210VolgersVolg

INSTAGRAM

De 20 mooiste trouwjurken van 2019

2019 is onderweg en Instagram en Pinterest staan vol met prachtige trouwjurken. Voor mijn Instagram account ben ik altijd op zoek naar...

All about pink | Alles over roze trouwaccessoires

Zelfs de meeste stoere vrouwen onder ons zijn in hun leven wel eens door een rose fase gegaan. Ik beken dat ik...

Styling tips voor je trouwjurk

Je bruidsjurk op zichzelf is pas het begin van je look. Om je bruidslook op jullie trouwdag echt uniek te maken hebben...