Schoenen voor je trouwdag

1000
trouwschoenen

Als je dan eindelijk de keuze hebt durven maken voor je jurk dan kan de zoektocht naar de bijpassende accessoires pas beginnen. Moet dit eigenlijk wel zo’n zoektocht zijn. Het liefst koop je natuurlijk je jurk en accessoires in één keer of op zijn minst als je jouw jurk aan hebt en kan zien dat alles inderdaad perfect matcht.

Vandaag wil ik jullie wat tips meegeven voor het kiezen van de juiste schoenen. Ben jij een hakkendrager en ga jij dagelijks door het leven op een paar stiletto’s? Ga dan vooral je gang en koop een paar prachtige hoge hakken. Ben jij helemaal geen hakkendrager laat je dan niet verleiden tot een paar prachtige hakken want SPIJT is het enige woord dat door je hoofd zal spoken. Iedereen kent dat gevoel dat je voeten totaal verlamd zijn van de pijn, maar je moet toch nog naar huis, dit is natuurlijk het laatste gevoel dat je op je trouwdag wilt hebben. Kies gewoon een bescheiden hakje en als het even kan doe er dan nog een siliconen zooltje in dan weet je zeker dat je de hele dag zult genieten van je schoenen.
Een andere belangrijke reden om niet te hoge hakken te kopen is dat je jurk mogelijk te kort kan worden. Vraag altijd even aan de verkoopster welke lengte hak je kan dragen onder deze jurk. Ik hoop dat deze tips helpen. Ik ben zelf een groot voorstander van een hak omdat je net iets eleganter loopt met een hak. Persoonlijk zal ik een hele platte schoen niet zo snel aanraden, maar als het dan moet dan is zo’n gympje wel cute:-)

Voor deze schoenen en meer ga naar onze Pinterest pagina