Trouwen in een broek vs. een trouwjurk

1833
Trouwen in een broek

Trouwen in een broek is niet alleen meer populair voor een bruid die voor een tweede keer gaat trouwen, nee sterker nog het is één van de bruidsmodetrends voor 2019. De jumpsuit, de losse broek, de broek met sleep en zelfs broeken met sluiers kunnen!

Ben jij absoluut niet de bruid die al haar hele leven heeft gedroomd van een witte trouwjurk en een koets dan is deze trend iets voor jou. Solange Knowles ging je voor en heeft trouwen in een broek weer helemaal hot gemaakt.

Deze super toffe modieuze looks laten je die ideale witte trouwjurk met sleep direct vergeten. En dansen zal je, want er is geen sleep om jou te weerhouden van meerdere legendarische dansmomenten tijdens jullie feest.

Outfit van Rime ArodakiOutfit van Rime Arodaki Outfit van Laure de Sagazan Outfit van Alessandra RinaudoJumpsuit van Viktor & RolfJumpsuit van Alessandra RinaudoOutfit van Carolina HerreraOutfit van Franscesca MirandaJumpsuit van Pnina TornaiJumpsuit van Rebecca SchoneveldOutfit van Mira ZwillingerOutfit van Dany MizrachiOutfit van Sébastien LukeJumpsuit van Cleo and Clementine