Vintage bruidsmode advertenties

Post date:

Author:

Category:

Het is voor mij een genot om oude films en tijdschriften te bekijken. Ook in trouwjurken kun je op het web veel Vintage bruidsmode advertenties vinden. Die goede oude tijd zullen we maar zeggen, en soms is dat echt zo. Neem nou Alfred Angelo, die maakte in de jaren 50 zulke prachtige trouwjurken die moeten ze gewoon opnieuw gaan verkopen. Voor mij hoeven ze het niet eens opnieuw te maken, als ze er nog 1 hebben hangen dan doe ik die zo aan:-)

Bekijk deze leuke verzameling van advertenties met bruiden erin. Je kan wel zien dat het een andere tijd is door de manier waarop de modellen poseren en de tuttige teksten die erbij staan. Super leuk!

STAY CONNECTED

5,983FansLike
1,216VolgersVolg
6,272VolgersVolg
211VolgersVolg

INSTAGRAM

De 20 mooiste trouwjurken van 2019

2019 is onderweg en Instagram en Pinterest staan vol met prachtige trouwjurken. Voor mijn Instagram account ben ik altijd op zoek naar...

All about pink | Alles over roze trouwaccessoires

Zelfs de meeste stoere vrouwen onder ons zijn in hun leven wel eens door een rose fase gegaan. Ik beken dat ik...

Styling tips voor je trouwjurk

Je bruidsjurk op zichzelf is pas het begin van je look. Om je bruidslook op jullie trouwdag echt uniek te maken hebben...