maandag, juni 27, 2022
HomePlannen10 frustrerende gedachten die alleen een bruid kan begrijpen

10 frustrerende gedachten die alleen een bruid kan begrijpen

Als bruid kun je ervanuit gaan dat je voor je omgeving een ietwat irritant persoon bent in de weken voor je bruiloft. Alles wat uit je mond komt heeft min of meer te maken met je trouwdag. Het is waar dat je als bruid de wereld even anders ziet, maar je hebt al zo lang naar deze dag uitgekeken dus waarom moet je je inhouden!? Er zijn nou eenmaal bepaalde frustraties omtrent je bruiloft die echt alleen een bruid kan begrijpen. Ik heb er even een paar voor je op een rijtje gezet die je vast bekend voorkomen:

  1. Het moeten kiezen van één droomjurk terwijl je er minimaal in drie jurken die je hebt gepast waanzinnig mooi uit ziet.
  2. De bruidegom begrijpt niet dat de details van jullie bruiloft minimaal even belangrijk zijn als de grote lijn.
  3. De pijn die je moet ondergaan om met je niet goed ingelopen bizar mooie hoge hakken down the aisle te lopen.
  4. De frustratie die je voelt wanneer je erachter komt dat het bruidsboeket van Kim Kardashian evenveel kost als jullie totale bruiloft.
  5. Erachter komen dat een kwart van de gasten de door jou zelf samengestelde super schattige DIY bedankjes niet heeft meegenomen.
  6. Dat de witte Audi die je vader dagelijks gebruikt niet hetzelfde is als een gave vintage trouwauto.
  7. Dat je er zoveel voor hebt gedaan om een mooie egale huid te hebben op jullie trouwdag en dat je juist op deze dag wakker wordt met een duidelijk zichtbare puist.
  8. Het gevoel wanneer een groepje kinderen van de gasten op jullie bruilloft tikkertje gaan spelen precies rondom de plek waar de bruidstaart staat.
  9. Wanneer de “best man” duidelijk beschonken is tijdens het houden van zijn speech. “Je kon niet even wachten met de rum-cola tot na de speech!?”
  10. Dat je vriendin (uit dezelfde vriendengroep), die twee maanden na jou gevraagd is haar bruiloft twee weken voor jullie bruiloft plant.

Herken je deze of heb je nog meer frustraties, gooi ze eruit in de comments!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular