28 bohemian bruidskapsels voor je zomerbruiloft

Post date:

Author:

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben helemaal weer into de bloemenkrans voor bohemian bruidskapsels. In een eerder artikel gaf ik aan hier helemaal klaar mee te zijn, maar ik ben opnieuw verliefd geworden!

Mijn voorkeur uit naar een 3/4 krans die of van voor naar achter of juist van achteren naar voren in het haar zit. Die bloemenkrans rondom bovenop was eigenlijk vanaf het begin al niet helemaal mijn ding.

Op het gebied van bohemian bruidskapsels zijn veel ontwikkelingen. Waar je twee jaar geleden vooral een vlecht en een bloemenkrans zag, zie je nu ingewikkelde stylen, die vooral niet ingewikkeld moeten lijken, maar juist meer het ‘messy net uit je bed’ gevoel moeten uitstralen. Ook zijn sluiers in populariteit aan het toenemen en daarom zie je meer combinaties met bohemian kapsels en bruidssluiers. In plaats van bloemen zie je nu ook alleen bladeren in het kapsel verwerkt. De purist van het bohemian bruidskapsel is waarschijnlijk de zogenaamde beachlook. Hierbij is je haar wat aan elkaar geplakt alsof je op het strand bent geweest en dan met enkele “nonchalant gekozen” vlechtjes erin.

Vergeet je favorieten niet op je Pinterest board te pinnen. Hou ook het blog in de gaten en like ons op Facebook want de mooiste boho trouwjurken voor 2020 komen eraan!

Foto via Tania Maras
Foto via Hochseitswahn
Foto via Pinterest
foto via Pinterest
Foto via Etsy
Foto via Knots Villa
Foto via Etsy
Foto via Etsy
Foto via Pinterest
Foto via Wedding Day
Foto via Dea Vita
Foto via Etsy
bohemian bruidskapsels met vlecht
Foto via Pinterest
bohemian bruidskapsels 4
Foto via Cruz Make-Up
Foto via Chelsea Hall
Foto via Britney Egner

STAY CONNECTED

5,941FansLike
1,319VolgersVolg
6,918VolgersVolg
207VolgersVolg

INSTAGRAM

De nieuwe bruidsschoenen collectie van Elsa Coloured Shoes

Wat zo leuk is aan de nieuwe bruidsschoenen collectie van Elsa Coloured Shoes is dat er voor elke bruid een paar bruidsschoenen...

De leukste trouwkleding voor de hippe bruid

Is een klassieke trouwjurk echt niets voor jou en zie je jezelf zeker niet met een sluier down the aisle gaan? In...

Bruidsmodetrend bruiden met hoed

Ik heb een leuke nieuwe modetrend ontdekt voor de bohemian bruid: de hoed! De hoed is modieus, uniek en stijlvol. Het is...