zondag, september 25, 2022
Homeadresjes in Nederland5 adresjes van eigen bodem die je bruiloft net even mooier maken...

5 adresjes van eigen bodem die je bruiloft net even mooier maken vol.5

Cover foto boeket van Edenique en fotografie Gyan Gurung

Ik dacht dat het leuk zou zijn om weer eens een paar mooie adresjes van eigen bodem voor jullie te verzamelen. Bruidskapsels en trouwjurken inspiratie is leuk, maar je hebt ook trouwkaarten, een boeket en een fotograaf nodig natuurlijk. Het is absoluut niet moeilijk om leuke adres te vinden, wat moeilijk is is welke je laat zien, want er zijn teveel mensen die tegenwoordig op een leuke en unieke manier met bruiloften bezig zijn. Toch is het me gelukt om weer vijf leuke adres te vinden die je bruiloft net even mooier maken. Wil jij nog meer leuke adresjes bekijken klik dan hier.

White and Ivory bridal studio

white and ivory bridalMijn grootste passie met wat betreft trouwen is duidelijk de trouwjurk zelf. Ik ben dan ook altijd op zoek naar mooie merken en toffe winkels. In Nederland heb je helaas weinig speciaalzaken die zich specialiseren in unieke en designer touwjurken, maar White & Ivory bridal studio doet dit wel. Je moet er wel voor naar Maastricht, maar daar aangekomen kun je de prachtige collecties passen van designers zoals Elise Hameau, Otaduy, Donatelle Godart, Tatyana Merenyuk en Tara Lauren. Ben jij dus op zoek naar een one of a kind jurk en hou je van een persoonlijke benadering dan is White and Ivory bridal het adres voor jou.

Bezoek de website

The Beautiful Bride Company

beautiful bridal companyWil jij haar en make-up zoals je het ziet op Pinterest en in de bruidsmode magazines? The Beautiful Bride Company is gespecialiseerd in romantische kapsels en make-up voor jouw grote dag. Niet de standaard half up met grove krullen, maar modieuze bruidskapsels waardoor jij je mooier zult voelen dan ooit. Of je nu kiest voor een natural look of juist voor veel glamour, het team van de Beautiful Bride Company maakt dromen waar. Volg ze ook gelijk even op Instagram want dat staat boordevol inspiratie voor jouw look.

Bezoek de website

Pink Lemon Card

pink lemon cardsPink Lemon cards is pas net online, maar ik ken dit team goed en die zijn er perfect van op de hoogte waar de bruid en bruidegom van nu naar op zoek zijn. Een hippe kaart of juist traditioneel, bij Pink Lemon Cards kun je uitgebreid browsen tussen de diverse trouwkaarten.

Bezoek de website

Edenique Floral Design

edenique floral designIk had tot twee dagen geleden nog nooit van Edenique gehoord, maar dankzij Instagram kwam ik haar mooie werk tegen. Haar bruidsboeketten zijn om bij weg te dromen. Geen standaard ronde rozen boeketten dus, maar juist wilde boeketten in prachtige kleurencombinaties. Haar oog voor kleur en detail is waardoor een boeket van Edenique opvalt. Natuurlijk zorgt ze er ook voor dat je aanstaande en je bruidsmeisjes perfect bij elkaar matchen.

Bezoek de website

Boudoir Fotograaf

boudoir fotograafWil jij je aanstaande verrassen of wil je je gewoon een dagje super sexy voelen dan is een boudoir shoot iets voor jou. In deze shoot zet jij jezelf eens helemaal in de spotlight. Misschien wel even eng, maar je bepaald zelf wat je wel en niet leuk vindt en geloof me het is echt een bijzondere ervaring om een keer mee te maken. Geen maatje model, geen probleem, een boudoir shoot is echt voor iedereen.

Bezoek de website

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular