About Us

klein mail

Hoi mijn naam is Fleur. Ik ben in 2012 mijn blog ‘In White’ begonnen omdat ik vond dat er eigenlijk te weinig Nederlandstalige blogs in Nederland zijn over bruidsmode. Ik heb zelf jarenlang als adviseuse en manager gewerkt voor twee bruidsmode winkels. Ik was sinds dag 1 als een vis in het water met al die prachtige jurken. In 2012 heb ik besloten dat ik verder wilde groeien met mijn eigen bedrijf. Uiteraard schrijf ik voor dit blog, maar ik heb ook twee Engelstalige E-boeken geschreven die bruidsmode winkels helpen op het gebied van marketing en sales. Het combineren van marketing, bloggen en bruidsmode is een droombaan voor mij. Ik ben dan ook super blij dat ik die stap heb genomen, ook al mis ik het nog wel eens om de jurken in het echt te voelen.

In White gaat voornamelijk over trouwjurken en accessoires. Natuurlijk schrijf ik ook wel over decoratie en praktisch zaken omtrent de bruiloft, maar ik blijf graag dichtbij mijn grote liefde en dat zijn natuurlijk de jurken. Bij de ontwikkeling van mijn nieuwe vormgeving moest er dan ook vooral veel ruimte zijn voor jurken, vandaar de vele galeries met collecties. Veel mensen vragen mij of het niet moeilijk is om te schrijven over trouwjurken die ik niet mooi vindt. Helemaal niet! Door mijn jarenlange ervaring als adviseuse weet ik als geen ander dat er voor elke jurk een bruid is. De juiste bruid maakt de jurk fantastisch en andersom!

Als jullie een mooie bruiloft hebben gehad en je hebt fantastische foto’s mail ze dan naar mij. Ik publiceer jullie foto’s graag op mijn blog. Ik heb wel al heel wat aanvragen liggen, maar als het mooie foto’s zijn dan komt jullie bruiloft vast en zeker een keer aan de beurt.

Heb jij een vraag over bruidsmode of het uitzoeken van je jurk stuur me dan gewoon even een mailtje. Als ik het antwoord weet dan help ik je graag verder. Mijn e-mail is info@inwhite.nl of gebruik het contact formulier.Veel leesplezier op mijn blog!

Groetjes,

Fleur