Bruiden met brillen | Waar moet je op letten?

Voor de smokin’ hot brides die down the aisle gaan met hun bril hebben we voor jou een aantal toffe styling tips en volop inspiratie. Net als bij elke accessoire is je bril het perfecte item om je persoonlijke stijl mee neer te zetten. De gemiddelde bruid geeft veel geld uit aan bijzondere schoenen en sieraden, dus waarom ook niet aan een bril die perfect aansluit bij je trouwoutfit?

De juist bril bij jouw trouwjurk

Het is juist leuk om de perfecte bril bij je trouwjurk te zoeken. Hebben jullie een roze trouwthema, perfect je gaat op zoek naar een roze bril, of gaan jullie voor juist voor vintage? Een mooie vintage geïnspireerde bril met cat-eye shape kan tof zijn voor jou. Een matching bril met je aanstaande misschien een leuk idee? Ga samen op stap om speciaal vor je grote dag een set bijzondere brillen te zoeken die jullie outfits één geheel maken.

Make-up voor bruiden met brillen

Als je normaal ook een bril draagt en make-up dan weet je al dan je je bruidsmake-up iets meer moet aanzetten als je het goed wilt zien door je bril heen. Less is more is hier dus zeker niet van toepassing. Een mooie eyeliner en een paar nepwimpers komen zeker niet overdreven over en mogen op deze dag best een beetje over de top zijn.

Veel bruiden zijn je al voorgegaan met hun mooie bril dus hier vast wat inspiratie voor jouw grote dag.

bruiden met brillen
bruiden met brillen
Foto Lara Hotz Photography via Brides