Bruidsboeket herfst | geef je bruidslook iets mysterieus

1764
bruidsboeket bordeaux

Niet elke bruid wil voor haar bruiloft een girly uitstraling waarbij alles wit en pastel moet zijn. Zeker voor de herfst en winterbruiden is een donker bruidsboeket met kleuren zoals donkerrood, zwart en donkergroen net zo mooi. Een herfstboeket in donkere tinten heeft ook iets mysterieus en geeft je al snel een krachtige uitstraling. Stel je eens voor hoe mooi deze donkere bruidsboeketten zouden staan bij een zwarte trouwjurk of een donkerrode!

Bruidsboeket herfst en winter

Bruiden die trouwen in de herfst of winter hebben vaak andere eisen aan hun outfit. Ten eerste moet het enigszins warm zijn, maar ook kiezen ze vaak warmere kleuren. Ben jij een bruid die trouwt in de herfst of winter dan hebben wij de bruidsboeketten inspo voor jou gevonden. Laten we eerst even kijken welke kleuren het meest gekozen worden door herfstbruiden.

Bruidsboeket donkerrood

Een donkerrood bruidsboeket is momenteel erg populair. Het geeft je outfit een luxe uistraling en is veel gedragen in combinatie met crème en donkergroene bladeren. Het is niet voor niets dat de bruid momenteel massaal voor deze trend kiest.

Bruidsboeket zwart

Bloemen zijn van nature niet zwart, maar je hebt wel bloemen met een zwarte bloembodem en er zijn ook bloemisten die bloemen zwart verfen. Sommige bruiden associëren dit al snel met een gothic stijl, maar ik vind het meer mysterieus en winters.

Bruidsboeket donkergroen

Om deze mysterieuze donkere uitstraling te krijgen kun je er ook voor kiezen om veel blad te nemen en minder bloemen. Op deze manier krijgt je boeket ook al snel een donkere uitstraling, bovendien is dit ook één van de trends voor het aankomende seizoen.

Via Pinterest