Combineer accessoires bij een gekleurde trouwjurk

Post date:

Author:

Wanneer je kiest voor een gekleurde trouwjurk dan is dit op zichzelf al een avontuurlijke keuze. De meeste gasten denken bij een bruid direct aan een witte jurk en dus is kleur altijd gewaagd. Bij een gewaade keuze horen natuurlijke ook gewaagde sieraden en accessoires. Maar hou bij het kiezen van accessoires bij een gekleurde trouwjurk rekening met het volgende:

  • Less is more! Je jurk moet het middelpunt van de bruidslook blijven en kies dus bijzondere accessoires, maar wel als ondersteuning van je jurk en niet andersom.
  • Hoe je accessoires in één stijl. Kies jij voor rosé kleurige oorbellen, draag dan ook de rest van je sieraden in deze kleur. Mix geen metalen.
  • Heeft je jurk veel pewter, dat zijn zilverkleurige stenen, dan is het mooi om je sieraden en zelfs je schoenen ook in deze kleur te dragen. Draag je normaal veel goud, dan is dit de dag om je goud te ruilen voor zilver.
  • Een groot deel van de schoenen uit de collectie van Elsa Coloured Shoes kun je laten inkleuren in elke kleur. Dit komt natuurlijk super goed van pas bij een jurk in een unieke kleur.
  • Probeer ook eens een mix van twee kleuren. Bij zwart kun je denken aan zwart en zilver of bij blauw aan lichtblauw en donkerblauw. Op deze manier krijg je meer diepte in je look en is het niet teveel één ding.

Trouwjurk van Sottero & Midgley, armband van DRKS, oorbellen van DRKS en schoenen van Elsa Coloured Shoes

Trouwjurk van Modeca, haaraccessoire van Poirier, oorbellen van Etsy en schoenen ingekleurd van Elsa Coloured Shoes.

Trouwjurk van Lazaro, diadeem van Poirier, schoenen van Elsa Coloured Shoes en armband van Abrazi.

Trouwjurk van Nicole Spose, jasje van Poirier, oorbellen van Abrazi en haaraccessoire van Poirier.

Trouwjurk van Sottero & Midgley, armband en oorbellen van Abrazi en schoenen van Elsa Coloured Shoes.

 

STAY CONNECTED

5,992FansLike
1,227VolgersVolg
6,615VolgersVolg
210VolgersVolg

INSTAGRAM

13 zwarte trouwjurken voor bruiden die iets unieks zoeken

Ben jij niet het type om te trouwen in een witte trouwjurk en zoek je juist iets unieks voor jullie trouwdag? Zwarte...

De 5 beste fitness oefeningen voor bruiden

Over het algemeen is een regelmatig bezoekje aan de sportschool genoeg om je lichaam fit en gezond te houden, maar voor je...

28 bohemian bruidskapsels voor je zomerbruiloft

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben helemaal weer into de bloemenkrans voor bohemian bruidskapsels. In een eerder artikel...