We hebben lange tijd niet zoveel trouwjurken met lange mouwen gezien als in de collecties van dit seizoen. Trouwjurken met lange mouwen zijn razend populair en niet omdat ze verhullend en ingetogen zijn, nee deze jurken zijn juist super sexy!

Diepe V-halzen, opengewerkt kant, slank gesneden silhouetten, laag uitgesneden ruggen, crop tops en off-the-shoulder halslijnen maken van deze jurken met lange mouwen super sexy creaties.

Een bruidsjurk met lange mouwen is mooi, maar wanneer je korte armen hebt neem dan een driekwart mouw, dit verlengt je arm. En kies bij dikkere armen een type kant waarbij je meer van je huid ziet. Een hele dichte mouw kan je armen dikker doen lijken.

Vergeet je favorieten niet te pinnen!

Trouwjurk van Allure Bridalstrouwjurken met lange mouwenTrouwjurken van Madison Jamestrouwjurken met lange mouwenTrouwjurk van Allure Bridalstrouwjurken met lange mouwenTrouwjurk van Rembo Styling

Trouwjurk van Watters Trouwjurk van Lorenzo Rossi Trouwjurk van Anna Kara Trouwjurk van BHLDN Trouwjurk van BHLDNTrouwjurk van Casablanca Trouwjurk van Justin Alexander Trouwjurk van Grace Loves Lace Trouwjurk van Claire PettiboneTrouwjurk van Crystal DesignTrouwjurk van Crystal DesignTrouwjurk van LazaroTrouwjurk van Spell & the GypsyTrouwjurk van Saldana VintageTrouwjurk van Hayley Paige