dinsdag, september 27, 2022
HomeAccessoiresHaarband voor de bruid | Deze accessoire past bij elke stijl

Haarband voor de bruid | Deze accessoire past bij elke stijl

Misschien denk je bij een haarband al snel aan je jeugd, een van joggingstof gefabriceerde band die je haar uit je gezicht hield. Deze gebruikte is zelf vaak bij sport en af en toe in periode dat deze plotseling weer even een fashion item waren.

Toch moeten we de haarband niet onderschatten, want de haarband vor de bruid is juist super cute en past ook nog eens bij elke stijl. Of je nu kiest voor vintage of juist voor klassiek, eigenlijk kun je er altijd wel een mooie haarband bij vinden. Natuurlijk niet zo’n joggingstijl uit je jeugd, maar bewerkt met glittertjes en pareltjes en met een super glam uitstraling. We zijn benieuwd wat je van onze selectie vindt.

Glitterende haarbanden voor de bruid

Glitter, subtiel of juist over de top kan beide mooi staan bi je bruidslook. Kies de stijl die bij je past en creëer een betoverende unieke stijl voor je trouwdag.

Haarband afkomstig van Etsy
Haaraccessoire via Cocomelody
Haarband via In White shop
Haarband van Jennifer Behr
Haarband via Pinterest

Bohemian haarband voor bruid

Als er iets super gaaf staat bij een boho look dan is het een mooie haarband. Je kunt kiezen voor leuke bloemen of een motiefje met blaadjes kan ook super cute staan. Draag jij een jurk met kanten details dan kun je ook een bijpassende kanten haarband kiezen.

Haarband via Hermione Harbutt
Haarband via Etsy
Haarband via Etsy
Haarband via In White shop

Vintage stijl haarband voor de bruid

Bij de woorden vintage en haarband krijgen we gelijk een beetje een Great Gatsby gevoel. Pareltjes en goud gecombineerd, maar wel allemaal heel subtiel. Ook een mooie decoratie in vintage stijl op een tule band staat heel gaaf bij je vintage bruidsjurk.

Haarband via Coco Melody
Haarband via Cherubina
Haarband via Jannie Baltzer
Haarband via In White shop
Haarband via Etsy
Haarband via Etsy

Modieuze bruid met haarband

De fashionista weet natuurlijk al lang dat een haarband in je haar helemaal hot staat op je bruiloft. De fashionista past deze feilloos bij haar eigen stijl, zonder compromis te sluiten.

Foto via Miss Bush
Foto via Actitude Fem
Haarband via Cherubina
Haarband via In White shop
Haarband via Etsy
advertentie
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular