Huwelijken die records braken!

Post date:

Author:

Een leuke opdracht aan mezelf vandaag. Een onderzoekje in het Guinness World Record boek naar huwelijken die records hebben gebroken. Ik ontdekte zelfs dat wij in Nederland een record in handen hebben namelijk die van de langste sleep. Het is natuurlijk goede publiciteit voor een winkel of beurs om deze records te behalen. Je ziet dan ook dat deze vaak behaald zijn als publiciteits stunt. 
 

Langste sluier

 

Langste Sluier

De langste sluier die ooit is gemaakt is de sluier die Sandra Mechleb in 2009 droeg voor haar huwelijk met Chady Abi Younis in Libanon. Deze was 3,358 meter lang. De sluier was gemaakt om het stadje Arnaoon Wedding Village te promoten. Een populaire trouwlocatie in Libanon.
Langste Sleep
Ja, dit is dus ons eigen record een sleep van 2488,65 meter. Deze sleep is gemaakt door ontwerper Lichel van den Ende. De jurk werd gepresenteerd en gemeten op 22 december 2009 ter gelegenheid van de 15-jarige bestaan van “Terra Art Projects”.
Grootste Trouwtaart
De grootste trouwtaart is gemaakt op 8 februari 2004, door de chefs bij het Mohegan Sun Casino in Connecticut, USA. Deze cake woog 6,818 ton. Hij was gemaakt ter gelegenheid van een bruidsbeurs in hun hotel.
Duurste Taart
Duurste Trouwjurk
De duurste trouwjurk ooit gemaakt kost 12 miljoen dollar. Deze jurk was gemaakt door juwelier Martin Katz en bruidsontwerper en bruidswinkel eigenaresse Renee Strauss. Deze in mijn ogen zeer lelijke jurk was gemaakt met 150 karaat aan diamanten geborduurd over de gehele jurk. Het was het pronkstuk voor een bruidsbeurs die in 2006 werd gehouden in de Ritz-Carlton aan de Rodeo Drive in Marina del Rey, USA. 
Oudste Bruid
De oudste bruid ooit is Minnie Munro uit Australië. Zij trouwde in 1991 op 102-jarige leeftijd met Dudley Reid, 83, op Point Clare, New South Wales in Australië. Een echte cougar dus🙂

Meer records kijk dan op: http://www.guinnessworldrecords.com/

STAY CONNECTED

0FansLike
1,393VolgersVolg
7,104VolgersVolg
0VolgersVolg

INSTAGRAM

Bruiden met brillen | Waar moet je op letten?

Voor de smokin' hot brides die down the aisle gaan met hun bril hebben we voor jou een aantal toffe styling tips...

Onze favoriete trouwjurken uit de Jarice 2021 collectie

De Jarice 2021 collectie hangt al bijna in de winkels en dus is het tijd om deze prachtige collectie eens beter te...

23 fantastische trouwjurken voor de zomerbruid uit de nieuwe collecties

De nieuwe collecties hebben weer veel verschillende trouwjurken zodat elke bruid haar droomjurk kan vinden. Ook voor bruiden die in de zomer...