Inspiratie voor een Vintage Bruiloft

Post date:

Author:

Op mijn 18e begon mij passie voor vintage kleding. Ik struinde marktjes af op zoek naar jaren 50 jurken en accessoires. Toen ik 26 was heb ik zelfs vijf jaar lang mijn brood verdient met een vintage webshop. Het gevoel van het vinden van een uniek item was zo fantastisch dat ik nog steeds vlinders in mijn buik krijg als ik eraan terug denk. Het is door dit blog wel duidelijk dat ik ook gek ben van bruidsmode.

Het leukste voor mij persoonlijk is dat je nu steeds meer vintage invloeden ziet zelfs in de commerciële bruidsmode. Je kan wel zeggen dat twee van mijn passies na al die jaren zijn samengekomen. Ik heb het gevoel dat bruidsparen het nostalgische element van vintage steeds meer beginnen te omarmen. Het is natuurlijk ook super romantisch.

Misschien herken jij jezelf in dit verhaal, dan is dit artikel perfect voor jou. Ik heb mijn best gedaan om unieke vintage geïnspireerde elementen voor jullie trouwdag te vinden. Ik snap dat niet iedereen zich op zijn gemak voelt in een vintage jurk, maar inspiratie uit de oude doos kan jullie bruiloft net dat unieke tintje geven waar jullie naar op zoek zijn. Je kan beginnen met ‘”something old & something borrowed”. Misschien heeft je oma nog een mooi sieraad liggen wat je kan lenen.

accessoires bloemen cupcakes decoratie groom haar schoenen styling taarten 2 taarten

STAY CONNECTED

5,811FansLike
1,386VolgersVolg
7,095VolgersVolg
206VolgersVolg

INSTAGRAM

Bruiden met brillen | Waar moet je op letten?

Voor de smokin' hot brides die down the aisle gaan met hun bril hebben we voor jou een aantal toffe styling tips...

Onze favoriete trouwjurken uit de Jarice 2021 collectie

De Jarice 2021 collectie hangt al bijna in de winkels en dus is het tijd om deze prachtige collectie eens beter te...

23 fantastische trouwjurken voor de zomerbruid uit de nieuwe collecties

De nieuwe collecties hebben weer veel verschillende trouwjurken zodat elke bruid haar droomjurk kan vinden. Ook voor bruiden die in de zomer...