15 keer inspiratie voor witte bruidsboeketten

Voor bruiden die altijd al hebben gedroomd van een klassieke bruiloft is de keuze van een wit bruidsboeket een perfecte keuze. Witte bruidsboeketten passen niet alleen overal bij, maar zijn ook tijdloos en de keuze is eindeloos. Witte bruidsboeketten passen zowel bij de zomerbruid als bij een winterbruiloft. Er is zoveel keus aan bloemen dat je een heel divers boeket kunt maken met rozen, lelies, orchidee├źn, gipskruid, germini’s, gardenia’s, pioenrozen en nog veel meer meer.

Wit bruidsboeket met rozen

Rozen zullen altijd een populaire bloem zijn voor bruidsboeketten. Ze zijn tijdloos en passen eigenlijk overal bij. Bij een klassieke trouwjurk past een mooi rond boeket van witte rozen, maar ook een boeket van pioenrozen is prachtig en klassiek.

Witte bruidsboeketten in verschillende formaten en kleuren

Je kunt witte bloemen ook mooi combineren met andere kleuren omdat ze eigenlijk overal bijpassen. Denk aan een wit met roze bruidsboeket of wit met geel past ook mooi. Je kunt een klein boeket van 3 Lelies kiezen of een vol boeket met een mix van verschillende witte bloemen.

Witte bruidsboeketten met groen

Aankomend trouwseizoen gaan we veel witte bruidsboeketten zien gemengd met groene bladeren. Bladeren zijn de trend voor 2020. Je ziet ze niet alleen terug in de bruidsboeketten, maar ook in bloemenkransen voor bruidskapsels en in de decoratie voor de locatie.

Trend voor 2020 bruidsboeket van witte pioenrozen

Aankomend trouwseizoen gaan we veel witte pioenrozen zien. De afgelopen twee jaar was het veldboeket en een mix van diverse bloemen populair, maar nu kiezen bruiden weer massaal voor eenvoud. Een mooi bruidsboeket van witte pioenrozen is super trendy in 2020.

Bruidsboeket met lange stelen

Ook gaan we in 2020 bruidsboeketten zien met lange stelen. Het kort afknippen is niet meer nodig, want lange roze of lelies zijn perfect precies zoals ze zijn. Vergeet niet de doornen te verwijderen:)

De bruidegom en jullie speciale gasten dragen natuurlijk ook een mooie corsage wat past bij jouw bruidsboeket.

Pin nu je favoriete witte bruidsboeketten op je board ter inspiratie voor je trouwdag. Wil je nog meer bruidboeketten zien bekijk dan ons Pinterest board met bijna 2000 bruidsboeketten in verschillende kleuren en formaten.

Bron foto: Rachel Solomon
Bron foto: Instagram
Bron foto: Elegant Wedding
Bron foto: Wedding Forward
Bron foto: Pinterest
Bron foto: Style me Pretty
Bon foto: Brides.com