Jarice bridal 2023 collectie is waanzinnig mooi!

53

De nieuwe collectie van Jarice bridal staat online en die is echt super mooi! Veel invloeden die lijken terug te gaan naar de jaren 20 Hollywood stijl waar we natuurlijk helemaal wild van worden. Sexy kanten tops, kanten mermaids, maar ook voor de prinsessenbruid is er genoeg keuze. We hebben onze favorieten uit de collectie voor je onder elkaar gezet.

Vintage glamour

Dit seizoen is de vintage look helemaal terug met veel glitters and stijlelementen uit de jaren 20 Hollywood stijl. Ben jij ook zo gek op die old Hollywood glamour dan kun jij in deze collectie zeker je droomjurk vinden. Natuurlijk stylen we deze met de trends van nu en met een paar killer hakken eronder zodat je een onvergetelijke it-girl look hebt op je trouwdag.

Jarice Karin
Jarice Katniss
Jarice Kenzi

Sexy Mermaid trouwjurken

Het mermaid silhouette is nog steeds één van de meest gewilde stijlen op het moment. Het accentueert mooi de heupen en de billen en geeft je daardoor prachtige sexy curves. In de Jarice collectie zitten meerdere sexy mermaid trouwjurken dus jij kunt je helemaal uitleven.

Jarice Kambrel
Jarice Kameron
Jarice Lady
Advertentie

Trouwjurk met bijzondere rug

Bijzonder van voor en van achter dat wil de bruid van nu. Alleen een bijzondere voorkant van je trouwjurk is al lang niet meer genoeg, een trouwjurk met bijzondere rug zorgt ervoor dat je gasten ook iets te zien hebben wanneer jij ze ‘down the aisle’ voorbij loopt. Trouwjurken met kanten ruggen, peek a boo ruggen en lage ruggen kun je ook terugvinden in de Jarice collectie. Ook heb je mooie ruggen in verschillende stijlen dus niet alleen de sexy mermaid jurken hebben een bewerkte of lage rug, maar ook je prinsessentrouwjurk zal shinen van alle kanten!

Jarice Lucienne
Jarice Klarissa
Jarice Karol

Prinsessen trouwjurken

Een elegante prinsessenjurk met of zonder steentjes zijn er genoeg bij Jarice. Prachtige kanten lijfjes met wijde tule rokken of kies jij juist klassiek en tijdloos satijn met kanten accenten voor dat prinsessengevoel. Wil jij de complete collectie zien surf dan even naar de Jarice website.

Jarice Kinsley
Jaice Kourtney
Jarice Korina