De los opgestoken bruidskapsels die je moet zien

20815
los opgestoken bruidskapsels

Je haar in de krullen en dan opsteken is de look die populair is bij veel bruiden. Los opgestoken bruidskapsels zien eruit alsof ze zonder moeite bij elkaar zijn gestoken, maar in werkelijkheid is het zo makkelijk nog niet om een los opgestoken bruidskapsel er effortless uit te laten zien.

Er zijn verschillende mogelijkheden bij een los opgestoken bruidskapsels: je kunt kiezen voor een losse staart, half opgestoken, vlechten en deels opgestoken, los met aan één kant opgestoken er zijn oneindg veel variaties. Lang haar is niet nodig, want al met een beetje lengte kun je je haar mooi opsteken, lukt dat niet dan zijn er altijd nog hair extensions.

Bekijk hier onze favoriete los opgestoken bruidskapsels en vergeet niet om je favorieten gelijk op je Pinterest board te plaatsen.

Advertentie

via Elstile

via Elstile Via Caitlyn Meyer

via It girl weddingslos opgestoken bruidskapsels met knotvia Modwedding los opgestoken bruidskapselsvia Pinterest via Luxy Hair via Hair & Make-up by Steph

Via Hi miss Puffvia Pinterest via Ulyana Aster los opgestoken bruidskapsels met haarkamvia Enze Bridal bron Elstile

via Tonya Stylist los opgestoken bruidskapsels met vlechtvia Lena Bogucharskaya Make up & hairstyle bron Elstile via Pinterest los opgestoken bruidskapsels met staartvia Elstile

Advertentie

Save

Save

Save

Save

Save