Waarom een maatpak voor de bruidegom zo perfect is

Post date:

Author:

Category:

Bij het aanschaffen van een trouwpak heeft de bruidegom tegenwoordig bijna net zoveel keus als de bruid. Ook in kleuren heb je veel meer keus en roze, groen en lichtblauw zijn bijna net zo populair als de traditionele kleuren zwart, grijs en blauw. Een andere keus die de bruidegom tegenwoordig kan maken is om voor een maatpak te kiezen. Dit is een speciaal op maat gemaakt trouwpak, waarbij je niet alleen de stof kiest, maar ook de keuze voor de zakken, knopen, voering en zelfs het stiksel heb je helemaal zelf in de hand. Daarnaast zal dit pak ook nog eens perfect passen omdat het helemaal op jouw maten wordt afgemeten.

maatpak

Wat zijn de voordelen van een maatpak?

Maar waarom zou je kiezen voor een maatpak in plaats van een ander gaaf pak? Deze voordelen zetten we voor je op een rijtje:

  1. Ben je heel lang of juist heel klein? Dan kan het vermaken van een gewoon pak lastig zijn, daarnaast brengt dit veel extra kosten met zicht mee. Een maatpak wordt direct op jouw maten gemaakt en zal dus perfect passen.
  2. Een maatpak geeft je de mogelijkheid om je pak uniek te maken. Dit kan je doen door het kiezen van eigen combinaties zoals een bijzondere voeringstof, type zakken, stiksels, mooie knopen en zelfs een leuke inscriptie zoals jullie trouwdatum.
  3. De stofkeuze is uitgebreid. Je hebt keuze uit een heel scala aan stoffen, terwijl je bij een regulier trouwpak meestal slechts uit één of twee kleuren per stijl kunt kiezen.
  4. Het is natuurlijk ook erg leuk om met experts te werken voor zo’n speciale gelegenheid. Het uitkiezen van je eigen trouwpak is een heel leuk proces, wat de voorbereidingen voor je trouwdag nog net iets specialer maken.

Tailored Suit Event

taiolored suit event

Een ervaring met een expert kun je ook meemaken op één van de tailored wedding suits events van de Honeymoon shop. Dit is een dag waarbij de beste kledingmakers van Nederland samenkomen met jou als bruidegom in een bijzondere locatie in Rotterdam. Met hun hulp kun je samen met je beste vrienden in een bijzonder omgeving je trouwpak helemaal samenstellen. Lees er meer over en meld je gratis aan op de website van de Honeymoon shop.

STAY CONNECTED

0FansLike
1,393VolgersVolg
7,104VolgersVolg
0VolgersVolg

INSTAGRAM

Bruiden met brillen | Waar moet je op letten?

Voor de smokin' hot brides die down the aisle gaan met hun bril hebben we voor jou een aantal toffe styling tips...

Onze favoriete trouwjurken uit de Jarice 2021 collectie

De Jarice 2021 collectie hangt al bijna in de winkels en dus is het tijd om deze prachtige collectie eens beter te...

23 fantastische trouwjurken voor de zomerbruid uit de nieuwe collecties

De nieuwe collecties hebben weer veel verschillende trouwjurken zodat elke bruid haar droomjurk kan vinden. Ook voor bruiden die in de zomer...