zaterdag, september 24, 2022
HomeMake-UpBruidsmake-up voor elke huidskleur

Bruidsmake-up voor elke huidskleur

Elke bruid komt het mooiste uit met een make-up stijl die het mooiste bij haar haar- en huidskleur past. Eerst moet je kiezen of je de make-up naturel wilt houden, of dat je juist wil opvallen met jouw bruidsmake-up. Ik heb verschillende make-up stijlen gezocht die mooie passen bij verschillende haar-, oog- en huidskleuren. Naast wat je mooi staat moet je ook rekening houden met de rest van de dag. Bedenk goed wat past bij de uitstraling van de dag, bij de jurk en bij jouw persoonlijkheid. Een mooie bruiloft buiten in de tuin vraagt om een meer natuurlijke look dan een bruiloft met een grote prinsessen jurk in een kasteel. Zorg dat je in goed overleg met je haar en make-up styliste de juiste keuze maakt. Een proefmake-up is geen tip maar een must do! Een proefmake-up zorgt dat jouw make-up zoals jij die in gedachte hebt ook echt mooi bij je staat. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je kapsel. Zeker doen dus!

black

Donkere huid

Heb jij een donkere huid en wil je graag je natuurlijke schoonheid benadrukken? Leg dan de nadruk op het aanbrengen van een goede laag foundation en poeder, waardoor jouw huid mooi egaal overkomt. Om jouw natuurlijke look af te maken gebruik je een blusher die je een gouden gloed geeft. Die gouden gloed maakt het natuurlijk maar geeft je huid een mooie glow, super mooi. Netjes afwerken met een oogschaduw in een bijpassende kleur en je ziet er prachtig uit. Hou de lippen neutraal want anders steekt het erg af bij de rest. Een mooi gloss is eigenlijk al genoeg, maar kies anders voor een lichtroze of een perzik kleur. .blnd-rood

Blond haar met sexy look

Heb jij blond haar en een lichte huid en wil jij een sexy uitstraling voor jullie bruiloft? Ga voor een paar super sensuele knalrode lippen. Hou de rest van de make-up neutraal, zodat je lippen er echt uitspringen. Een goede mascara is belangrijk. Zorg dat de mascara extra volume geeft door een goede verdeling van de haartjes. Op deze manier krijg jij die super sensuele sjieke bomshell look.

eva

Latino look

Wil jij voor jullie bruiloft een mooie vurige Latina look? Kies voor een matte foundation. Om die mooie glow te krijgen gebruik je een blusher met goudkleurige glitterdeeltjes erin. Dit geeft je die “ik kom net van het strand vandaan” look. Om je ogen extra expressief te maken werk je ze af met een mooi paar nepwimpers en een eyeliner. Geheim wapen is de witte oogschadum in de hoekjes van je ogen. Hierdoor geef je jouw ogen nog meer expressie en komen ze groter over. Wil jij de nadruk op je ogen houden kies dan voor een lipgloss of lippenstift in zachtroze of perzik.

blond

Blond haar en lichte huid

Wil jij een romantische en neutrale stijl en heb je blond haar? Deze look legt de nadruk op je jurk en haalt de natural beauty in je naar boven. Zorg voor een prachtige matte foundation in jouw huidskleur en werk die af met een lichtroze blusher. Gebruik lichte natuurlijk beige en crème tinten voor je ogen. Om de look af te maken breng je een zachtroze lipgloss aan en voilà!

bruin-glim

Bruin haar met lichte ogen

Jouw mooiste kenmerk zijn die prachtige lichte ogen met dat donkere haar. De mooiste stijl voor je trouwdag is een prachtige ‘smoky look’. De truc nij een smokey look is om te doen alsof je weinig make-up draagt door natuurlijke kleuren te gebruiken. Gebruik bruin- en goudtinten voor je ogen. Maak met een eyeliner een mooi lijntje onder de ogen die je met een kwastje een beetje uitsmeert, zodat het niet te hard toont. Om een beetje dramatiek toe te voegen kun je een paar nepwimpers gebruiken. Ga voor middellang, want je wil wel dat jouw look naturel blijf. Tenslotte werk je het geheel af met een mooie natuurlijke gloss.

dark red

De Robert Palmer Bruid

Jij bent een typische Robert Palmer girl (een 80’s popidool uit de jaren 80). Jij hebt prachtige donkere ogen en een lichte huid. Voor jullie bruiloft wil je graag een sexy volwassen uitstraling hebben. Met knalrode lopen heb jij gegarandeerd succes. Gebruik donkere bruintinten voor je ogen en werk het af met een volume mascara. Zwarte eyeliner maakt deze look extra dramatisch. Ook de blusher mag goed opvallen. Een mooie oranje tint gaat perfect samen met jouw knalrode lippen. Zorg wel dat je een longlasting lippenstift gebruikt, zodat je de hele dag kunt stralen.

Alle make-up is van Sephora

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular