Minimalistische trouwjurken voor de Less is More bruid

Trouwjurken hoeven geen glitters of kant te hebben om prachtig te zijn. Minimalistische trouwjurken zijn het mooiste wanneer ze gemaakt zijn van luxe stoffen of speciale details hebben. Het moet natuurlijk wel een trouwjurk blijven dus de jurk moet je ondanks haar eenvoud wel het gevoel geven dat je een bruid bent.

Niet iedereen is gek op glitters of misschien alleen als accessoires of als sieraad. Het mooie aan een minimalistische trouwjurk is dat je niet snel bang hoeft te zijn dat je teveel doet. Een sluier en een paar extra glitterende oorbellen staan super mooi bij een eenvoudige jurk.

Ik weet zelf alles van de minimalistische stijl. Mijn trouwjurk was van satijn zonder glitters, zonder iets. Om het geheel aan te kleden had ik wel een haaraccessoire en oorbellen met glitters. Juist omdat ik zelf in de bruidsmode werk was ik zo gewend aan kant en glitters, maar dit past gewoon niet bij mij. Ik ben nog steeds heel blij met mijn keuze en ik voelde me ook zonder glitters op en top bruid!

Trouwjurk van Enzoani

Trouwjurk All who Wander

Trouwjurk Justin Alexander

Trouwjurk van Justin Alexander

Trouwjurk van Alma Novia

Trouwjurk van Essense of Australia

Trouwjurk van Adore by Justin Alexander

Trouwjurk van Sincerity

Trouwjurk van Stella York

Trouwjurk van Justin Alexander

Trouwjurk van Alma Novia
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.