15 modieuze bruidskapsels voor fashionista’s

Het woord om modieuze bruidskapsels voor fashionista’s te omschrijven is “effortless”. Het is bijna alsof ze in een handomdraai in elkaar zijn geflants, maar niets is minder waar. De tijd van stijve opgestoken bruidskapsels ligt achter ons. De Grace Kelly rol mag tijdelijk de kast in, ook al blijft deze tijdloze look één van mijn favorieten.

De afgelopen jaar heeft het woord “mode” meer betekenis gekregen in de trouwjurken branch. Ik was zelf ooit een fashionista op zoek naar een trouwjurk en geloof me als ik vertel dat het in 2005 bijna onmogelijk was om een trouwjurk te vinden met een enigszins modieuze insteek. Het waren vooral de a-lijn en de ball gown waar de bruidswinkels mee vol hingen.

Gelukkig zien steeds meer merken dat de groep bruiden die er modieus uit willen zien op hun trouwdag groter wordt en dan groeit de rest gewoon mee. Bruiden gaan experimenteren met boeketten, trouwschoenen, sieraden en natuurlijk hun kapsels. Ben jij een fashion forward bruid met een boho of een vintage geïnspireerde jurk? Hier alvast wat inspiratie voor jouw look.

1. De lange Pony

2. Losse natuurlijke krullen

3. Kort haar met een diadeem

4. Een unieke kleur

5. De wilde paardenstaart

6. half gevlochten en half paardenstaart

7. Ingevlochten science fiction stijl

8. Korte bob met halve vlecht

9. Knot met losse plukjes

10. Half up do met verse bloemen

11. Vlecht en staart combi

12. Laag opgestoken vlecht

13. Gevlochten kroon

14. Miniatuur bloementjes met los golvend haar

15. Vintage geïnspireerde haarstijl met bijpassende sluier

Bron foto’s: 1.Bron 2. Bron 3. Bron 4. bron  5.Bron 6. Bron 7.Bron 8. Bron 9. Bron 10. Bron 11. Bron 12. Bron 13. Bron 14. Bron 15. Bron