Nieuwe unieke bruidsieradencollectie van Poirier

45

Poirier bekend om de prachtige unieke trouwaccessoires did it again! Did keer hebben ze een waanzinnig gave bruidsieradencollectie gemaakt. Niets te standaard bling, maar elegant, modieus en speciaal voor de bruid die een statement wil maken.

Ben jij een fashion forward bruid dan kan het best wel eens lastig zijn om mooie bruidssieraden te vinden en kom je eerder terecht bij de Bijenkorf dan bij een bruidsmodewinkel. De meeste bruidssieraden collecties bij bruidswinkels bestaan vaak uit redelijk standaard sieraden en accessoires die de gemiddelde bruid mooi vindt, maar die niet perse passen bij jouw modieuze bruidsjurk passen.

Ook omdat deze sieraden verguld zijn blijven ze langer mooi en kun je ze ook na de trouwdag nog dragen. De collectie bestaat uit veel moois. Er zit een schattig oorklemmetje bij met de letter B van bride, zo leuk! De LOVE ketting is subtiel, elegant en tijdloos en dus perfect voor je it girl look! Voor de standaard parelketting hoef je niet bij de collectie van Poirier te zijn. Maar wel voor een ketting van unieke extra grote parels of juist een doortrekhanger met één grote parel om je nek. Er is zoveel moois, we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Ben jij benieuwd naar de Poirier collectie dan kun je deze shoppen in onze webshop. Wil je zien wat poirier nog meer te bieden heeft bezoek dan de website.

Sieradenset Aurélie
Sieradenset Ella
Sieradenset Celine
Sieradenset Chloë
Sieradenset Anaïs
Sieradenset Amélia
Sieradenset Inez
“B” Bride Ear cuff
Sieradenset Jolie
Sieradenset Julia
Advertentie