Platte bruidsschoenen zijn niet alleen mooi, maar die zitten lekker!

10297
platte trouwschoenen

foto: birdsong photography

Toen ik nog werkte als bruidsadviseuse hoorde ik vaak van bruiden dat ze niet op platte bruidsschoenen wilde lopen omdat dit niet mooi zou staan. Op een dag besloot ik door te vragen waarom ze dacht dat dit niet mooi zou staan. Ze vertelde me dat ze simpelweg nog nooit mooie platte bruidsschoen had gezien. Ik keek direct om naar onze schoenen collectie en besloot dat ze eigenlijk wel gelijk had. Ook wij hadden maar één of twee paar platte bruidsschoenen en die waren alles behalve charmant. Die dag heb ik dus direct vijf nieuwe paren besteld, waaronder een paar hele gave gympjes.

Van hoge hak naar platte bruidsschoen op één dag

Een belangrijk punt bij het kiezen van platte bruidsschoenen is dat je er rekening mee moet houden dat het verschil tussen je hakken en je platte schoenen niet te groot is. Een hak van 11 cm maakt je jurk veel te lang als je daarna een platte bruidssneaker draagt. Denk hier dus aan bij het kiezen van twee paar schoenen.

Platte bruidsschoenen kun je ook inkleuren

Hebben jullie een themakleur denk dan eens aan het inkleuren van je bruidsschoenen in deze kleur. Bijna alle bruidsschoenen kunnen tegenwoordig ingekleurd worden, dus ook platte bruidsschoenen.

Bruidsgympen zijn perfect voor het feest

Kijk ook eens naar een paar bruidsgympen voor tijdens het huwelijksfeest. Er zijn veel super schattige variaties met kant en glitter, waardoor ze nog steeds perfect passen bij je trouwjurk. Zeker weten dat je het enorm naar je zin zal hebben als je comfortabel bent.

Draag zooltjes in je bruidsschoenen

Zelfs bij platte bruidsschoenen is het aan te raden om een zooltje of party feet te dragen. Je denkt misschien ze zijn plat dus niets kan misgaan, maar ook platte schoenen moet je inlopen. Een zooltje geeft dan extra comfort.

Ook platte bruidsschoenen moet je inlopen

Vergeet niet dat ook platte bruidsschoenen ingelopen moeten worden. Draag ze rondom het huis in de dagen voor je huwelijk. Stofzuiger in de hand en je bruidsschoenen aan:)

Platte satijnen ballerina schoentjes SHOP

BRUIDSSNEAKERBruidssneakers voor een strandbruiloft SHOP

faye platte bruidsschoenPlatte bruidsschoen slipper voor strandbruiloft SHOP

Bruidsgympen SHOP

platte bruidsschoen ballerinaBallerina schoentjes met strass SHOP

ballerina platte trouwschoenKanten ballerina schoentjes van Pink

Bekijk de complete collectie platte bruidsschoenen nu in onze webshop