Onze favoriete plus size trouwjurken collecties van het moment

Tegenwoordig verdiepen meer merken zich in het maken van hoge kwaliteit plus size trouwjurken. Zelfs Maggie Sottero, Essence of Australia en Stella York fotograferen naast hun standaard collectie tegenwoordig ook stijlen die mooi staan bij een plusmaat. Je bent als volslanke bruid dus niet langer aangewezen op de standaard a-lijn, sterker nog de fit and flare en zelfs de mermaid zijn helemaal hot voor bruiden met een grotere maat.

Het hebben en tonen van je curves is niet alleen maatschappelijk gezien steeds meer geaccepteerd, maar vrouwen accepteren ook zelf steeds vaker hun lichaam zoals het is. Juist daarom is er steeds meer mogelijk in de keuze voor je trouwjurk. Plus size trouwjurken komen tegenwoordig voor in allerlei stijlen, stoffen en prijsklassen. Ook kopen bruidsmodewinkels steeds vaker meerdere pasmodellen in voor hun collectie.

Weg dus met de merken en winkels die alleen kiezen voor de standaard a-lijn en niet denken aan de modebewuste volslanke bruid die wil stralen in een vintage geïnspireerde of een pittige korte trouwjurk. Alles is mogelijk, kijk maar naar de onderstaande prachtige plus size trouwjurken.

Trouwjurk van Essense of AustraliaTrouwjurk van Essense of Australia Trouwjurk van JuliettaTrouwjurk van Julietta Trouwjurk van Julietta Trouwjurk van Julietta Trouwjurk van Maggie Sottero

plus size trouwjurkenTrouwjurk van Maggie Sottero plus size trouwjurkenTrouwjurk van Maggie Sottero Trouwjurk Stella York Trouwjurk Stella YorkTrouwjurk Stella York Trouwjurk van Designer Bridal HouseTrouwjurk van Essense of AustraliaTrouwjurk van Allure BridalsTrouwjurk van Allure Bridals

Trouwjurk van Ladybird Trouwjurk van Ladybird Trouwjurk van Ladybird

Trouwjurk van WattersTrouwjurk van Watters Trouwjurk van Wtoo