Prachtig pastelkleurige bruidsboeketten

Post date:

Author:

Category:

Ik heb het al een tijdje niet meer over bruidsboeketten gehad. Jammer eigenlijk, zeker nu dat het zulk mooi weer is en alles zo mooi in de bloei staat. Voor wat betreft bruidsboeketten heb ik eigenlijk geen persoonlijke voorkeur. Het is maar net wat past bij je stijl, de locatie en natuurlijk de jurk. Pastelkleuren zijn populair voor bruiloften, ik denk vanwege de zachte uitstraling, wat alles net even extra romantisch maakt. Omdat ik vandaag ook in een romantische bui ben heb ik ervoor gekozen om voor jullie de mooiste inspiratie bij elkaar te vinden voor pastelkleurige bruidsboeketten. Zachtroze, lichtgeel, lila, lichtblauw en zalm zijn de basiskleuren voor deze prachtige boeketten. Ik heb er 25 gevonden en ik hoop dat jullie er weer van gaan genieten!

pastelkleurige bruidsboeketenbron Style me Pretty

pastelkleuren voor je bruiloftbron ModWedding

roze trouwboeketbron Southern Weddings

pastelkleurige bloemen voor je bruiloftbron Fleur le Cordeur

pastelkleurige bloemen voor je bruiloftbron Fleur le Cordeur

trouwboeketbron The Asay’s

bruidsboeketbron Bridal Musings

e78c6066f8cc592fc4b9bf6b3d83ebdbbron Burnetts boards

roze bruidsboeketbron L. Hewitt Photography

bruidsboeketten inspiratiebron Wedding Chicks

roze bruidsboeket inspiratiebron Style me Pretty

pastel bruiloft inspiratiebron The Knot

wedding bouquet inspirationbron 100 Layer Cake

trouwboeketten inspiratiebron Belle the Magazine

STAY CONNECTED

5,998FansLike
1,229VolgersVolg
6,585VolgersVolg
210VolgersVolg

INSTAGRAM

28 bohemian bruidskapsels voor je zomerbruiloft

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben helemaal weer into de bloemenkrans voor bohemian bruidskapsels. In een eerder artikel...

Trouwjurken voor de volslanke bruid uit de nieuwe collecties

Wat brengt het nieuwe seizoen voor bruiden met een maatje meer? Goed nieuws want de collecties zijn super veelzijdig en ik kan...

De bruidsmodetrends in 2020 voor de modieuze bruid

De eerste shows en beurzen zijn alweer geweest en dus zijn de bruidsmodetrends voor 2020 bekend. In 2020 gaan we super modieus...