zondag, juni 26, 2022
HomeThema bruiloftenSorry maar deze 7 trouwtrends zijn nu echt voorbij!

Sorry maar deze 7 trouwtrends zijn nu echt voorbij!

Dankzij Pinterest krijgen we niet alleen het leukste van bruiloften over de hele wereld te zien, maar zien we ook dat wereldwijd de trends steeds meer hetzelfde zijn. Een echt unieke bruiloft organiseren is er bijna niet meer bij, want er is altijd wel iemand die het al op die manier gedaan heeft. De krijtbordjes, de bloemenkransen, de foodtruck en de zakjes met zaadjes als bedankjes, die kennen we nu wel zo’n beetje. Het is tijd voor nieuwe trends. Ik weet dat er mensen zijn die het niet met me eens zijn, maar volgens mij zijn deze 7 trends klaar om weer opgeborgen te worden. Ik kan ze eerlijk gezegd niet meer aanzien omdat ze simpelweg te vaak gebruikt zijn. Sorry als je net je bohemian bloemenkrans of krijtbord wegwijzers had laten maken, maar het is nog niet te laat om nog iets nieuws te bedenken.

Foodtruck

Ik ben gek op foodtrucks, maar een foodtruck op je bruiloft is nu gewoon wel heel erg afgezaagd. Wat mij betreft kunnen we terug naar een beetje meer elegantie en een beetje minder snackbar.

Boho-chic bruiloft thema

Het boho-chic bruiloft thema was minimaal twee jaar lang mijn favoriete bruiloftsthema. De blote voeten, de bloemenkrans, “the naked cake”, de bijpassende smaakvol ingerichte schuur, ik vond het allemaal fantastisch. Maar het is tijd om de waarheid onder ogen te komen en dat is dat deze trend gewoon helemaal uitgekauwd is. Alles is al een keer gedaan en het wauw-effect is eraf. Tijd voor iets nieuws!

Great Gatsby

De glamour van dit thema is geweldig en het is één van de mooiste verhalen ooit geschreven, maar ook dit thema mag weer een paar jaar terug de kast in. De gezichtsmaskers, de zwarte en gouden accentkleuren en het herkenbare vintage handschrift voor de stationary hebben we wel even genoeg gezien. Laten we een ander verhaal kiezen om een prachtige bruiloft omheen te bouwen, genoeg keus!

Meergangen diner

Het zitten op grote ronde tafels en dan je weg banen door een vier of vijf gangen menu is echt niet meer van deze tijd. Een beetje meer feest en een beetje minder eten, daar doe je jullie gasten een plezier mee.

Krijtbord wegwijzers

Ik kan hier heel kort over zijn….ik wil deze echt nooit meer zien!

Cowboy laarzen onder je  trouwjurk

Het was nooit een aanrader, maar laten we eerlijk zijn we zitten ook gewoon in Nederland. Cowboys lopen hier niet rond en je cowboy laarzen kun je mooi gebruiken voor een verkleedfeest op je werk, maar niet voor je bruiloft.

Bruiloft Tatoeage parlour

Een tatoeage parlour was een tijdje leuk en overal op Etsy kun je deze nep tatoeages bestellen, maar uiteindelijk doet iedereen alleen die nep tatoeage op hun arm omdat ze jullie niet willen beledigen. Misschien moet deze trend beperkt worden tot het vrijgezellenfeest.

Ok, ik begrijp dat afkraken makkelijker is dus ik ga snel aan de slag om weer een paar mooie postjes te schrijven over mooie en vooral nieuwe trouwthema’s en kleuren.

Bewaren

Bewaren

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular