Verkoop je trouwjurk online by Yes I Did

2714

Vanaf 1 november is er een nieuwe online marktplaats speciaal voor tweedehands trouwjurken. Zoek je droomjurk uit de honderden droomjurken op de site, onderhandel met de onlangs getrouwde bruid en ga je jurk bij haar ophalen of laat je jurk versturen.

Veel bruiden weten niet wat ze moeten met hun trouwjurken na de bruiloft. Je hebt haar natuurlijk slechts één keer gedragen en gezien het opvallende uiterlijk van een trouwjurk gaat dit ook niet nog een keer gebeuren. Veel bruiden willen daarom hun trouwjurk weer verkopen. Er zijn wel outlet winkels voor tweedehands trouwjurken en je kunt ook wel terecht op Marktplaats, maar bij Yes I Did staan echt al je droomjurken bij elkaar op één website. Super handig dus!

Heb jij nog een trouwjurk in de kast liggen en is deze niet ouder dan vijf jaar oud dan kun je deze als je snel bent NU gratis plaatsen op Yes I Did. Verkoop je trouwjurk nu want de eerste 100 bruiden mogen gratis hun trouwjurk op de site plaatsen. Op 1 november als de website lanceert sta jij er dan als eerste op!

Hoe werkt het nu eigenlijk?

Hoe maak je de beste foto’s?

Jurk toevoegen is super eenvoudig

Er is ook nog een leuk blog met handige tips en weetjes

Bezoek de website hier en plaats nu gratis je jurk