Wow je gasten met de mooiste FIRST KISS

Post date:

Author:

Ik hoef niemand uit te leggen dat de betekenis van de eerste kus als getrouwd stel zeer belangrijk is. Het is dan ook van groot belang om deze kus een klein beetje te oefenen zodat jullie eerste kus straks die ongelooflijke WOW-factor heeft. Je denkt misschien dat jullie kus dan ingestudeerd lijkt, maar niets is minder waar. Door de kus vooraf te oefenen kun je er op het moment zelf extra van genieten. Uiteraard zullen er waarschijnlijk nooit meer honderd of wat mensen naar je zitten te kijken als je aan het zoenen bent, dus dan kun je er beter maar iets moois van maken.

Ik weet nog goed dat ik zelf ging trouwen. Wij hadden vooraf besproken hoe de kus er ongeveer uit moest komen te zien haha. Het was schijnbaar goed gelukt want mijn moeder zei: Jeetje dat was echt een mooie eerste kus hadden jullie die geoefend ofzo. Haha nee natuurlijk niet mam wie doet dat nou. Om jullie kus perfect te maken zijn er een paar tips die ik je vast kan meegeven voor het oefenen van de kus:

  1. Ga niet te snel op elkaar af. Je wil natuurlijk niet per ongeluk je kersverse echtgenoot een kopstoot geven.
  2. Maak de kus niet te lang. Geloof me het is ongemakkelijk voor je gasten als jij een paar minuten lang staat te zoenen.
  3. Gebruik je handen. Hou elkaar beet om de middel of schouders of mooier nog laat hem je gezicht vasthouden, dat ziet er altijd zo passievol uit en het voelt zooo fijn.
  4. Bespreek vooraf wat voor een soort kus je elkaar wilt geven. Met tong of zonder. Een kleine korte kus of een passievolle langere kus.
  5. Vergeet niet je ogen te sluiten. Ten eerste kun je er dan meer van genieten en ten tweede ziet het er uit alsof je het meent.

Met deze tips zal jullie eerste kus vast veel indruk maken. Nooit toegeven dat jullie vooraf hebben geoefend haha, enne…vergeet niet te genieten! Meer foto’s van mooie eerste kusjes kun je hier vinden.

bride-and-groom-kiss-photos

 foto van Jonathan Ong via Eat Drink Chic

STAY CONNECTED

5,811FansLike
1,386VolgersVolg
7,098VolgersVolg
206VolgersVolg

INSTAGRAM

Bruiden met brillen | Waar moet je op letten?

Voor de smokin' hot brides die down the aisle gaan met hun bril hebben we voor jou een aantal toffe styling tips...

Onze favoriete trouwjurken uit de Jarice 2021 collectie

De Jarice 2021 collectie hangt al bijna in de winkels en dus is het tijd om deze prachtige collectie eens beter te...

23 fantastische trouwjurken voor de zomerbruid uit de nieuwe collecties

De nieuwe collecties hebben weer veel verschillende trouwjurken zodat elke bruid haar droomjurk kan vinden. Ook voor bruiden die in de zomer...